Hoe koop ik mijn eerste Bitcoin op Bittrex? Een uitleg voor beginners!TOEVOEGING: Bittrex laat geen nieuwe users toe. Ik raad aan om Binance te gebruiken. Gebruik deze ( link om op …

44 Comments

 1. Kan ik in contact komen met iemand persoonlijk hier in het Antwerpse die mij kan opstarten met de bitcoints? Zou ik leuk vinden. Ben nogal een bange en heb ooit gehackt geweest, vandaar. Groetjes Mieke

 2. hallo, ik heb van coinbase naar bittrex mijn bitcoins overgemaakt. nu wacht ik hier al een uur op maar er staat nog steeds in behandeling? heb de juiste instructies gevolgd.. wat kan hier mee aan de hand zijn ?

 3. hallo allemaal, ik heb een vraag. kan ik op Bittrex mijn rippels omruilen voor cardano? ik wil vandaag cardano kopen maar weet nog niet hoe dat moet. wie wil mij helpen of advies geven. het filmpje is trouwens top.

 4. Beste, Als je op coinbase bijvoorbeeld voor € 100,- bitcoin koopt dan krijg je veel minder dan er staat. Voorbeeld: 1 btc is nu € 11,411,79 waard. Als ik bezig ben met een aankoop, stel ik wil € 100,- btc kopen. Dan staat er bij aankoop, 1 btc = € 11,755,90. Het bedrag is elke keer hoger, daarnaast moet je ook nog transactiekosten betalen. Als het goed is kan iedereen bij zijn eigen coinbase kijken, kan iemand mij hier uitleg overgeven?

 5. Bedankt voor de tip van de NEO! Het is nu ongeveer 2,5 maanden geleden dat ik er in geïnvesteerd heb en is nu al 4x zo veel waard en blijft maar stijgen!

 6. Speculeer gewoon niet al te veel met coins waar er meer als een miljard van zijn (1000000000), speculeer niet met coins zonder nieuwe technologie die het ook al echt doen (echt software die je kan downloaden en die echt werkt). Veel coins zijn open source (dat is een goed ding) en iemand kan dus zo een copy maken met meer coins op die markt en dan alvast zelf de helft hebben. Vergeet coins die niet echt decentraal zijn (bijv. IOTA), want dan kan je dus net zo goed allemaal een account nemen bij 1 bank. Of coins die zeggen dat alles gratis kan… als de mensen die de servers die dat bijhouden niks gaan verdienen… dan heeft dat netwerk dus geen lang bestaan. Kijk naar coins met een hoge tps (transacties per seconde, bitcoin doet er maar max 7 per seconde ofzo, dat kan moeilijker nog groter worden). Kijk naar coins die echt echt iets nieuws toevoegen zoals Syscoin (300000tps) en anderen … https://goo.gl/CiiZbg , Syscoin met de tutorial videootjes is gelijk ook een goede blockchain coin cursus. What kan er allemaal echt met een blockchain. Succes!

 7. Let wel op dat Bittrex vereist dat je een kopie paspoort en selfie opstuurt. Anders kun je nooit je geld terugkrijgen!! In theorie is een basic account voldoende, maar dat wijzen ze simpelweg af.

 8. Ik heb net voor 1000 euro aan bitcoins gekocht via Satos, en dit naar mn wallet van Binance gestuurd. Alleen nu moet mn account op binance nog geverifieerd worden en duurt die transactie best lang:( Had ik je filmpje maar iets eerder gezien!

  Welke coins denk jij dat komende dagen booming worden?

 9. Hi. Ben nieuw hier. Ik heb vorig week voor het eerst wat geld in bitcoin gestopt. Ik heb het naar electrum gestuurd. Nu wil ik van electrum naar bittrex gaan. Maar de mining fee is groter dan wat ik wil sturen…..heeft het dan zin? wat betekent dit? Bedankt voor advies.

 10. Ik heb sinds vandaag een account gemaakt. Heb meteen geld gestort zoals je laat zien. Het staat er alleen helaas niet binnen een half uur op. Nu lees ik dat er veel problemen zijn met bittrex iemand idee Hoelang dit gaat duren of wat ik kan doen?
  Alvast dank!

 11. Heb een vraagje, ik wil mijn bitcoin van Bittrex naar Exodus wallet sturen maar kukt helaas niet. Die zegt dat ik mijn limiet moet verhogen, ik probeer het maar lukt niet. İemand towvallieg ervaring met Bittrex? Hoe kan ik mijn limiet verhogen in bittrex? Bedankt

 12. Vraagje:

  Kan ik via het "-"teken (Withdraw) bitcoins sturen naar iemand anders zijn account op bittrex? Of is het echt alleen bedoeld om naar een externe wallet te sturen buiten bittrex om?

 13. ik heb een vraag over de bread wallat app voor ios.
  ben aan het zoeken geweest naar de oranje b maar kan hem nergens vinden.
  wat ik vind op de app is bread met een roze-oranje achtergrond
  is het logo misschien vernieuwd ?

 14. Ik wil naast de Bitcoin ook graag investeren in andere cryptocurrency maar werkt dit ook via bitonic.nl of heb je andere gelijke betrouwbare sites waar ik bijvoorbeeld Ethereum kan kopen? Op bitonic.nl staat er dat ze tot op heden alleen nog maar geld voor Bitcoin ruilen en niet voor andere cryptomunten.

 15. Ik heb je film bekeken. Ik heb inmiddels een wallet bij Bittrex aangemaakt via mijn MacBook. Mijn vraag: hoe kan ik deze wallet synchroniseren met de (op jou advies) aangemaakte Bread-wallet app op mijn smartphone? Dus ik wil zowel op mijn MacBook als op mijn Iphone in mijn wallet kunnen kijken. Hoe werkt dat?

 16. Niet doen hoor, ik heb jullie gewaarschuwd.
  Bitcoins is nog slechter als een ponzi-systeem, ze betalen nooit iets uit. De hoge valutakoers is gebaseerd op zwart geld en een zooitje instapmongooltjes
  Een luchtballon, straks ga ik al die jankerds heerlijk uitlachen als ze weer komen klagen.

 17. ik kocht voor 600 euro aan bitcoins. Toen het na een paar uur op mijn wallet stond had ik maar voor 584 euro aan bitcoins, terwijl de koers sinds dat ik gekocht had omhoog was gegaan. Heeft dit dan te maken met hoeveel een bitcoin waard is op het moment dat je de bitcoins op je wallet krijgt? Of zijn dit transactiekosten?

 18. Hoi Admin, heb een vraagje.. ik heb die app van "Authenticator" gedownload op mijn telefoon voor die code om te kunnen inloggen bij bittrex. Maar de vraag is, als mijn telefoon kappot gaat zo dat ik mijn telefoon niet meer open kan doen, of als ik mijn telefoon kwijt raak, hoe kom ik dan bittrex binnen? Omdat die app op mijn telefoon zit? İk hoor het graag, bedankt..

 19. Hoi admin. İk heb een belangrijke vraag. Kan je ook een video maken hoe je coins van Bittrex naar andere wallets kan door sturen. Bijvoorbeeld İk heb een Exodus Wallet gedownload. İk wil bijvoorbeeld omisego coins en bitcoin van bittrex naar Exodus wallet sturen. Maar lukt helaas niet. İk weet niet waar ik het fout doe. Kan je me dat ongeveer vertellen. Zou blij zijn als je me kan helpen. Bedankt..

 20. meen jij dat nu dat je beweerd dat een telefoon of computer wallet veilig is ,ik vrees dat je nog veel moet leren de enige veilige wallet is een offline gemaakte paperwallet een online wallet is voor kleine bedragen op te houden ,daarom adviseer ik maak offline paper wallets van 0.01 tot 0.1 bitcoin max zo hou je alles mooi veilig en laad je je wallets in wanneer je een portie nodig hebt

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*