31 Comments

 1. Hele duidelijke video, bedankt daar voor 👍🏻 even een vraag van een beginnend trader. Trade je altijd vanuit BTC? Of vanuit euro? En wat doe je met je wallet zodra je niet aan het traden bent, laat je het dan in BTC staan (waarbij er dus fluctuaties zijn) of zet je het dan om naar euro in je FIAT?

 2. Ik zie nu pas deze content hier op Youtube en ik moet zeggen dat wat er uitgelegd word mij een gevoel van rust geeft. Ik had geleerd (althans ben nog bezig ermee) om zonder Indicatoren te Traden (naakt Traden dus) en ik maakte fout op fout. Ben ze nu door CryptoCoiners eens gaan toepassen en echt he, het geeft me eindelijk veel meer rust. Heb genoeg ervan van al die verkeerde beslissingen die ik genomen hebt en hoop nu eindelijk hierdoor dat dit tot het verleden behoort. Bedankt voor dit content. Super !!!

 3. Ik ben je video aan t kijken. Super dat je dit hebt gemaakt en zo simpel mogelijk hebt gemaakt. Ik ben geen domme vent, maar ben gewoon niet goed met computers en computerprogramma's. Ik ga hier niet eens aan beginnen, hoe graag ik ook met btc, link, xlm, vet, dash enz wil traden. Een app als blox is voor mij wel te doen, alleen is dat veel te duur. Echt jammer dat t zo'n rompslomp is om te kunnen traden.

 4. oh…voor een beginner is het al lastig genoeg om bij Binance een rekening te openen….maar dan nog een bij een ander platform om te handelen ?…..waarom niet op Binance zelf traden ? Hoe meer stappen hoe ingewikkelder het (voor mij) wordt, ik heb het tot ongeveer 30 ste minuut kunnen volgen 🙂 Is er een uitleg video hoe Binance en Bitvavo uberhaupt werken en waar je op moet letten/overzicht krijgt of je assets stijgen of dalen ? mvg

 5. Heel lang met de video bezig geweest. Steeds gekeken (Bitvavo) hoe het er daar uitzag. Heel veel geleerd van deze video en ik ga dit als leidraad gebruiken. Heel erg bedankt voor de moeite.

 6. Hoi! Echt super toffe en duidelijke video, complimenten en keep up the good work! Klopt het dat hypertrader betaald is? Kun je Tradingview ook koppelen aan Binance?

 7. In deze video meer geleerd dan alle andere video's die ik heb bekeken. Helaas is de site is wel heel erg veranderd van Binance, waardoor deze video niet meer overeenkomt. Is het niet raadzaam om een nieuwe video te maken met hoe de Binance site nu werkt en eruit ziet.

 8. Hey Roelf, geen idee of je het ook kent maar op 3c.exchange kan je ook SmartTrades zetten. Het houd in dat je precies het zelfde doet als in de video maar dan met een take profit en stop loss tegelijk. Het is ook een gratis platform, zullen veel mensen die je volgen vast helpen. Hoop dat je het kan delen met ze.
  Groetjes kenanco 🙂

 9. Dit is by far de beste daytrade uitleg die er in het nederlands te vinden is. Dit is iemand die echt plezier heeft im zn vak. Ik ben hier al een tijdje naar opzoek. Dit geeft echt een indsight van wat het nou daadwerkelijk is. Kan niet geloven dat ik het eindelijk gevonden heb zonder dat me ook maar iets is aangesmeerd, wat een held. Als ik bij jou een cursus kan doen dan sta ikner serieus voor open.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*